Σύνδεση

Σύνδεση

Σωτήριος Φ. Δρόκαλος

Ο Σωτήριος Φ. Δρόκαλος γεννήθηκε στον Χολαργό στις 27.4.1981. Κατέχει μεταπτυχιακά διπλώματα στις Διεθνείς Σχέσεις, τη Στρατιωτική Ιστορία και τη Διεθνή Αντιτρομοκρατία, πτυχίο Νομικών Επιστημών (Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, Πανεπιστήμιο Niccolò Cusano της Ρώμης). Είναι συγγραφέας συνολικά έξι ιστορικών και θεωρητικών βιβλίων στην ιταλική και ελληνική γλώσσα, όπως και πολλών μελετών και άρθρων ιστορίας και διεθνούς πολιτικής σε περιοδικά και ιστοσελίδες.

Για τον εκδοτικό οίκο Historical Quest έχει μεταφράσει από τα Ιταλικά τα εξής βιβλία: Ο Πόλεμος στη Νεώτερη Εποχή, Ιεροί Πόλεμοι - Σταυροφορίες εναντίον Τζιχάντ, Γυναίκες, Λαίδες, Έμποροι & Ιππότες: Έξι μεσαιωνικές ιστορίες, Δαίμονες, Άνεμοι, Δράκοι: Πώς ο άνθρωπος έμαθε να υπερνικά καταστροφές και κατακλυσμούς, Βάρβαροι - Μετανάστες, Πρόσφυγες, Εκτοπισμένοι στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, Η Ιστορία του Πάγου, Οι Σισιλιάνες και Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας - ο μύθος προέλευσης του πιο διάσημου πιάτου της Ιταλίας

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του στην ιστοσελίδα του: www.sotiriosdrokalos.com

Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.