Σύνδεση

Σύνδεση

Η ομάδα αξιολόγησης του εκδοτικού οίκου HISTORICAL QUEST αναλαμβάνει να μελετήσει με προσοχή και σεβασμό όλα τα συγγραφικά έργα, ώστε να διερευνήσει τις δυνατότητες έκδοσης τους (κλικ στην εικόνα για περισσότερες πληροφορίες).

{slider=Θεματολογία Έργου}

Θεματολογία ΈργουΠρος αξιολόγηση είναι τα συγγραφικά έργα που εντάσσονται στις παρακάτω θεματολογίες:

  • Ελληνική & Παγκόσμια ιστορία από την Αρχαιότητα ως τον 20ο αιώνα,
  • Λογοτεχνία (Μυθιστορήματα & Διηγήματα),
  • Ιστορία Τέχνης,
  • Οικονομία,
  • Πολιτική και Κοινωνία,
  • Βιογραφίες,
  • Μαρτυρίες,
  • Πολιτισμός & Επιστήμες,
  • Βιβλία για Παιδιά (μυθιστορήματα / διηγήματα / ιστορίες / παραμύθια / εικονογραφημένα βιβλία),
  • Σχολικά Βοηθήματα

Κάθε υποβολή συγγραφικού έργου πρέπει να συνοδεύεται από το πλήρες βιογραφικό σημείωμα του συγγραφέα, στο οποίο θα γίνεται αναφορά σε τυχόν προηγούμενα δημοσιευμένα και θα αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας του, καθώς επίσης και μια περίληψη του βιβλίου (1-2 σελίδες).

{slider=Υποβολή Συγγραφικού Έργου}

Η ομάδα αξιολόγησης του εκδοτικού οίκου Historical Quest αναλαμβάνει να μελετήσει με προσοχή και σεβασμό όλα τα συγγραφικά έργα, ώστε να διερευνήσει τις δυνατότητες έκδοσης τους.

Υποβολή Συγγραφικού Έργου

{slider=Τρόποι Υποβολής Συγγραφικού Έργου}

Τρόποι Αποστολής Συγγραφικού ΈργουΟ υποψήφιος μπορεί να αποστείλει το έργο του μέσω των εξής τρόπων:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: το έργο ολοκληρωμένο (σε pdf ή word) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (τίτλος θέματος: Αξιολόγηση Συγγραφικού Έργου).

ΜΕΣΩ COURIER: αντίγραφο του ολοκληρωμένου έργου τους στη διεύθυνση του εκδοτικού οίκου: Μαυρομιχάλη 51, Τ.Κ. 106 80, Νεάπολη, Αθήνα.

Προσοχή:

Όχι μέσω απλού ταχυδρομείου

Όχι μέσω συστημένου

Όχι δείγματα

Όχι πρωτότυπα αρχεία

{slider=Γνωστοποίηση Απόφασης}

Γνωστοποίηση ΑπόφασηςΗ απόφαση έκδοσης λαμβάνεται σε διάστημα τεσσάρων μηνών. Αν δεν έχει δοθεί εντός του χρονικού αυτού διαστήματος θετική απάντηση, τότε ο/η ενδιαφερόμενος/η θα πρέπει να θεωρήσει πως έχει απορριφθεί η πρότασή του/της. Η απόφασή μας γνωστοποιείται στον/στην ενδιαφερόμενο/η μόνο γραπτώς και μόνο μέσω email. Το σκεπτικό της απόφασης σχετικά με την έκδοση ή μη ενός έργου δεν είναι ανακοινώσιμο.

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση χειρόγραφα που έχουν σταλεί στον εκδοτικό μας οίκο προς αξιολόγηση.

{slider=Κατοχύρωση Πνευματικής Ιδιοκτησίας}

Ο εκδοτικός οίκος Historical Quest δείχνει τον μέγιστο σεβασμό στην πνευματική ιδιοκτησία των συγγραφέων. Ωστόσο, η ευθύνη κατοχύρωσής της αφορά μόνο τους συγγραφείς. Για τον λόγο αυτό, συστήνουμε σ’ όλους τους συγγραφείς να κατοχυρώσουν τα πνευματικά δικαιώματα του έργου τους σε συμβολαιογράφο.

Κατοχύρωση Πνευματικής Ιδιοκτησίας

{/slider}


Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.