Σύνδεση

Σύνδεση

Ποιοί είμαστε

«Quest»: αυτός είναι ο αγγλικός όρος της Αναζήτησης στη μυθολογία και στον μυθιστορηματικό κόσμο. Ένα δύσκολο ταξίδι, μια επικίνδυνη περιπέτεια, μία σχεδόν αδύνατη αποστολή με στόχο την κατάκτηση ενός επιτεύγματος, το οποίο συχνά δεν έχει παρά μόνο συμβολική αξία. Ο ήρωας που αναλαμβάνει αυτή την Αναζήτηση πρέπει να υπερβεί αναρίθμητα εμπόδια στο ταξίδι αυτό για να πετύχει τον στόχο του. Όμως στο ταξίδι αυτό συναντά ενδιαφέροντες ανθρώπους, γνωρίζει εξωτικούς πολιτισμούς και πανέμορφους τόπους. Στο τέλος της Αναζήτησης, ο ήρωας ίσως έχει καταφέρει να κατακτήσει τον στόχο του, ίσως όχι. Όμως το βέβαιο είναι ότι είναι πιο πλούσιος σε εμπειρίες, γνώση και αρετή.

Αυτός ήταν ο σκοπός της δημιουργίας του Εκδοτικού Οίκου «Historical Quest», ένα ταξίδι στον κόσμος τη γνώσης και της επιστήμης. Οι «ιππότες» του, οπλισμένοι με τις αρετές της εντιμότητας και του θάρρους, έχουν αναχωρήσει σε αναζήτηση της αλήθειας και της γνώσης.

Ο Εκδοτικός Οίκος «Historical Quest» εκδίδει βιβλία σχετικά με την ιστορία, που καλύπτουν μία πλούσια θεματολογία από την αρχαία ως τη σύγχρονη περίοδο, ελληνική και παγκόσμια, την αρχαιολογία, την ιστορία των τεχνών και του πολιτισμού και τα διεθνή θέματα. Στόχος του Εκδοτικού Οίκου μας είναι η παρουσίαση της ιστορίας και της γνώσης, εν γένει, με τρόπο κριτικό και ισορροπημένο, ώστε να μπορεί ο αναγνώστης των βιβλίων μας να κρίνει μόνος του και αβίαστα τα ιστορικά γεγονότα.

Καλώς ήλθατε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας! Ελπίζουμε να απολαύσετε τις περιηγήσεις σας στον χώρο της ελληνικής και της παγκόσμιας Ιστορίας, και κάθε ιστορική «κατάδυση» στα βιβλία μας να σας κάνει πλουσιότερους σε εμπειρίες και γνώσεις!

Η Ομάδα μας

Γενική Διεύθυνση
Γιάννης Χρονόπουλος

Διεύθυνση Οικονομικών & Πωλήσεων
Σταύρος Χρονόπουλος

Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Παραγγελιών
Μίνα Σελλά

 

Οι Συγγραφείς μας

Με τον Εκδοτικό Οίκο Historical Quest συνεργάζεται μία πλειάδα συνεργατών, μεταξύ των οποίων καθηγητές πανεπιστημίων, ειδικοί ερευνητές και έμπειροι συγγραφείς. Σε κάθε βιβλίο μας αναλύονται και παρουσιάζονται πρωτότυπα, συναρπαστικά και για πολλούς άγνωστα θέματα της ελληνικής και της παγκόσμιας ιστορίας.

Σε κάθε βιβλίο μας αναλύουν και παρουσιάζουν πρωτότυπα, συναρπαστικά και για πολλούς άγνωστα θέματα της ελληνικής και της παγκόσμιας ιστορίας, από τις παρακάτω θεματικές κατηγορίες: Αρχαία Ιστορία, Μεσαιωνική Ιστορία, Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία, Σύγχρονη Παγκόσμια Ιστορία, Ιστορία Τέχνης, Αρχαιολογία, Διεθνείς Σχέσεις και Εκπαίδευση.

Γνωρίστε τους Συγγραφείς μας

Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.