Σύνδεση

Σύνδεση

Χορηγίες - Προβολή

To βιβλίο ξεχωρίζει για τη διαχρονική αξία του. Το περιεχόμενο του έχει άμεσα πολλαπλούς αποδέκτες. Μια επιχείρηση αποκτά σημαντικά οφέλη, όχι μόνο όταν επιλέγει κάποιο βιβλίο ως επιχειρηματικό δώρο αλλά και όταν αποφασίσει να γίνει χορηγός έκδοσης ενός βιβλίου. Εναλλακτικά η επιχείρηση μπορεί να γίνει χορηγός μιας εκδήλωσης για βιβλίο / βιβλία ή ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που προάγει τη φιλαναγνωσία.

 
  • Προβολή και προώθηση της ίδιας της εταιρείας
  • Υποστήριξη των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
  • Διαχρονική επένδυση/τοποθέτηση
  • Άμεση σύνδεση με την αγορά-στόχο
  • Σύνδεση με νέους πελάτες

 

Παροχή Επιπρόσθετων Υπηρεσιών

Εκτύπωση Λογότυπου Χορηγού: Είτε στο εξώφυλλο/οπισθόφυλλο είτε στην ταυτότητα του βιβλίου παρέχεται η δυνατότητα στον χορηγό της έκδοσης του βιβλίου να τοποθετήσει το δικό του λογότυπο.

Προβολή Χορηγίας: Προβολή της χορηγίας της έκδοσης του βιβλίου ή της εκδήλωσης/εκπαιδευτικού προγράμματος με αναφορά σε συνεντεύξεις ή άλλους τρόπους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στην ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου μας κ.α.

Εκδηλώσεις και Εκπαιδευτικά Προγράμματα: Είτε παράλληλα είτε εναλλακτικά με την χορηγία ενός βιβλίου, οι επιχειρήσεις-χορηγοί μπορούν να εντάξουν μια εκδήλωση (συνέδριο, ημερίδα, παρουσίαση βιβλίου κ.λ.π.) στο προωθητικό τους πρόγραμμα ή να υλοποιήσουν ένα αυτόνομο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που να απευθύνεται σε μαθητές. Στην πρώτη περίπτωση προτείνουμε και δημιουργούμε μια θεματική εκδήλωση με τη συμμετοχή ειδικών και εξασφαλίζουμε την παροχή άρτιου και κατάλληλου εξοπλισμού. Στη δεύτερη περίπτωση τα προγράμματα εκπαίδευσης υλοποιούνται και εδώ με τη συμμετοχή εξειδικευμένων επαγγελματιών του χώρου μέσα στις σχολικές μονάδες (νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, λύκεια) και η εταιρεία σας προβάλλεται εμμέσως μέσα από τα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά δρώμενα.

 


Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.