Σύνδεση

Σύνδεση

Γιώργος Πηλιούρας

O Γεώργιος - Κωνσταντίνος Πηλιούρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από το Λεωνίδιο Αρκαδίας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με ειδίκευση στην αρχαία ελληνική και λατινική γραμματεία (κλασική κατεύθυνση) και υποψήφιος Mcs Ιστορία και Διδακτική της Ιστορίας - Λαογραφία και Πολιτισμός του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Ε.Κ.Π.Α.. Το ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζεται σε θέματα της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας, αρθρογραφώντας τακτικά στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο και συμμετέχοντας σε συνέδρια Ιστορίας. Είναι γνώστης της αγγλικής, της γαλλικής και της ιταλικής γλώσσας.

Συμμετείχε στο συλλογικό έργο «Ξετυλίγοντας το Νήμα του Χρόνου», το οποίο κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο «Ηistorical Quest» τον Φεβρουάριο του 2017.

Για το Historical Quest έχει γράψει τα άρθρα:

Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.