Σύνδεση

Σύνδεση

Δημήτρης Θαλασσινός

Ο Δημήτρης Θαλασσινός γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Κλασική Φιλολογία και Θεολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πάτρας (πρώην ΚΑΤΕΕ). Έχει πλούσιο συγγραφικό και αρθρογραφικό έργο σχετικά με το Βυζάντιο, την Αναγέννηση και την ευρωπαϊκή και παγκόσμια ιστορία του 18ου και του 19ου αιώνα. Συνεργάτης των περιοδικών «Εικονογραφημένη Ιστορία», «Ιστορικά Θέματα», «Historical Quest» και «Μάχες & Στρατιώτες». Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των τόμων Α' και Β' της σειράς «Ναπολέων Βοναπάρτης - Οι Μεγάλες Μάχες» του εκδοτικού οίκου «Ηistorical Quest», οι οποίοι εκδόθηκαν τον Ιανουάριο και τον Οκτώβριο του 2013, αντίστοιχα.

Σήμερα ζει στην Αθήνα και ασχολείται πάντα με τη μελέτη ιστορικών έργων που αφορούν τις αγαπημένες περιόδους του. Έχει μία κόρη, την Άννα Μαρία.

Έχει γράψει το βιβλίο:

Για το Historical Quest έχει γράψει τα άρθρα:

Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.