Σύνδεση

Σύνδεση

Martin Sodomka

Ο Martin Sodomka γεννήθηκε το 1968 και σπούδασε στο Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού στη Σχολή Μηχανολογίας του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Μπρνο. Αρχικά εργάστηκε ως σχεδιαστής μηχανών στην εταιρεία TOS Svitavy. Το 1993 ίδρυσε στούντιο γραφικών τεχνών. Από την πρώτη του συνεργασία με την Computer Press το 1994 έχει σχεδιάσει ως σήμερα τα εξώφυλλα για πάνω από 2300 βιβλία.

Το 2012 δημοσίευσε με δικά του έξοδα το «Πώς να Κατασκευάσεις ένα Αυτοκίνητο», το πρώτο βιβλίο της σειράς «Τεχνικά Παραμύθια». Εμπνεύστηκε αυτό το βιβλίο ενώ επισκεύαζε ένα χαλασμένο Škoda Octavia του 1963, με το οποίο, αργότερα, ταξίδεψε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Στα επόμενα χρόνια, στον τίτλο αυτό έκαναν παρέα τα βιβλία «Πώς να Κατασκευάσεις ένα Αεροπλάνο», «Πώς να Κατασκευάσεις μία Μοτοσικλέτα», «Πώς να Κατασκευάσεις ένα Σπίτι» και «Πώς να Κατασκευάσεις ένα Τρένο». Όλα αυτά τα βιβλία έγιναν αμέσως bestsellers και πηγαίνουν πολύ καλά και στο εξωτερικό, καθώς έχουν ήδη μεταφραστεί σε δέκα γλώσσες. Ο Martin Sodomka είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. 

το Πώς να Κατασκευάσεις ένα Αεροπλάνο είναι το πρώτο βιβλίο και το Πώς να Κατασκευάσεις μία Μοτοσικλέτα είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Τεχνικά Παραμύθια» που μεταφράστηκαν στα Ελληνικά και κυκλοφορούν από τον εκδ. οίκο HISTORICAL QUEST. Σύντομα το ελληνικό αναγνωστικό κοινό θα υποδεχθεί και τα άλλα βιβλία της επιτυχημένης σειράς "Τεχνικά Παραμύθια".

Έχει γράψει το βιβλίο:
Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.