Σύνδεση

Σύνδεση

Σταύρος Χρονόπουλος

Ο Σταύρος Χρονόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα (1977). Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (κατεύθυνση: Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών).Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (MBA) στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τίτλος της μεταπτυχιακής διατριβής «Η Επίδραση των Ενοποιημένων Επικοινωνιών Μάρκετινγκ στην αγορά του βιβλίου στην Ελλάδα», (2020).

Έχει εργασθεί ως σύμβουλος εργασίας, σύμβουλος τουρισμού/εκδρομών και σύμβουλος μάρκετινγκ στον ιδιωτικό τομέα. Από το 2010 και εξής εργάζεται ως οικονομικό και διοικητικό στέλεχος στον Εκδοτικό Οίκο HISTORICAL QUEST με κύριους τομείς ευθύνης: μάρκετινγκ, επικοινωνία, πωλήσεις, παραγγελίες, διαχείριση ιστοσελίδας και social media, δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού, εκθέσεις βιβλίων, παρουσιάσεις βιβλίων, ημερίδες, συνέδρια και εκδηλώσεις.

Έχει επιμεληθεί τις ιστορικές στήλες: "Ματιές στο Παρελθόν" στην ενημερωτική ιστοσελίδα Enetpress.gr και "Σκαλίζοντας τα Γεγονότα" στο ηλεκτρονικό περιοδικό ποικίλης ύλης "Το Περιοδικό". Υπήρξε επίσης μέλος της ομάδας διαχείρισης της ιστοσελίδας forfree.gr, της ιστοσελίδας που καταγράφει όλες τις δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις (εκθέσεις, ομιλίες, προβολές, μουσική, θέατρο, φεστιβάλ κλπ) στην Αθήνα.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σχετικά με τον οικο-τουρισμό και τον οικολογικό τρόπο ζωής στο περιοδικό Βιόραμα και έχει λάβει μέρος σε συλλογικά έργα για την αρχαία και τη σύγχρονη ιστορία στο περιοδικό Hot Doc History που κυκλοφορεί ως ένθετο τεύχος από την εφημερίδα Documento | "ΟΧΙ - Ποιοι το πίστεψαν, ποιοι το υπέσκαψαν", (27 Οκτωβρίου 2018) και "Η ζωή πριν από 2020 χρόνια", (22 Δεκεμβρίου 2019). Συμμετείχε τέλος στο συλλογικό έργο «Ξετυλίγοντας το Νήμα του Χρόνου», το οποίο κυκλοφόρησε από τον Εκδοτικό Οίκο HISTORICAL QUEST τον Φεβρουάριο του 2017. Το βιβλίο Οι Ολοκληρωμένες Επικοινωνίες Μάρκετινγκ στην Ελληνική Αγορά Βιβλίου είναι το πρώτο του βιβλίο και κυκλοφόρησε από τον Εκδοτικό Οίκο HISTORICAL QUEST τον Ιούνιο του 2021.

Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.