Σύνδεση

Σύνδεση

Carol J. King

Η Carol J. King είναι Associate Professor of Classics στο Grenfell Campus του Πανεπιστημίου Memorial of Newfoundland στον Καναδά. Είναι απόφοιτος της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών στην Αθήνα (Regular Member 2001–2002, Senior Associate Member 2013–2014). Έλαβε το διδακτορικό της στις κλασικές σπουδές από το Πανεπιστήμιο Brown, Providence το 2004.

Έχει διδάξει μαθήματα Κλασικών Σπουδών και Αρχαίας Ιστορίας σε διάφορα πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στον Καναδά. Η βασική της επιστημονική έρευνα εστιάζει στην ιστοριογραφία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στις φιλολογικές μαρτυρίες για την Αρχαία Μακεδονία εν γένει. Έχει στο ενεργητικό της δημοσιεύσεις για την πολιτική και στρατιωτική ιστορία αλλά και τις πρακτικές μαντικής στην Αρχαία Μακεδονία.

 
Έχει γράψει το βιβλίο:
Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.