Σύνδεση

Σύνδεση

Μαρία Μαργιολάκη

Η Μαρία Μαργιολάκη μεγάλωσε και ζει στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποφοίτησε από το τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στον τομέα Αισθητικής Αγωγής και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Εκπαίδευση στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την οργάνωση, το σχεδιασμό και την υλοποίηση παιδαγωγικών προγραμμάτων με βάση νέες παιδαγωγικές προσεγγίσεις ενισχύοντας την σχέση παιδιού-γονέα, την ασφάλεια παιδιών και ενηλίκων.

Ασχολείται με τα παιδιά, επαγγελματικά και εθελοντικά σε διάφορους φορείς και τομείς όπως o Οδηγισμός, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, ο αθλητισμός, ο χορός, το θεατρικό παιχνίδι, η εμψύχωση, η δημιουργική απασχόληση. Το βιβλίο με τίτλο «Αναζητώντας την Αγάπη» είναι η πρώτη της προσπάθεια στον τομέα της παιδικής λογοτεχνίας και στοχεύει να φέρει σε επαφή τα παιδιά με τους γονείς-ενήλικες χρησιμοποιώντας φαντασία, κίνηση, συνεργασία ώστε να δημιουργήσουν κάτι από κοινού και να γνωρίσει ο ένας τον άλλον.

Ο/Η Μαρία Μαργιολάκη έχει γράψει το βιβλίο:
Αναζητώντας την Αγάπη
Κατηγορία: Παιδικά Βιβλία

Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.