Σύνδεση

Σύνδεση

Η Ευγενία Καβαλλάρη κατοικεί στη Βέροια. Είναι φιλόλογος, πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ (Τμήμα Φιλολογίας) με ειδίκευση στη μεσαιωνική και Νεοελληνική Φιλολογία. Είναι επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Ημαθίας, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Μουσείου Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ημερίδες και συνέδρια της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων ενώ ήταν εισηγήτρια σε ιστορικά συνέδρια και σε παρουσιάσεις λογοτεχνικών-ιστορικών βιβλίων αλλά και συγγραφέων. Αρθρογραφεί τακτικά σε τοπικά και πανελλαδικά ΜΜΕ και ιστοσελίδες. Από τον εκδοτικό οίκο «Historical Quest» κυκλοφορεί το βιβλίο της «Οι Ιστορικές Εκλογές του 1958 & η Ημαθία».

Έχει γράψει το βιβλίο:
Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.