Σύνδεση

Σύνδεση

Ο Κωνσταντίνος Καρατόλιος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Βυζαντινές Σπουδές» του Τμήματος Ιστορίας- Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του δεύτερου τόμου του συλλογικού έργου «Αινίγματα της Ιστορίας» (2009) και του βιβλίου «Η Ιστορία του Δημοτικού Σχολείου Γερανίου Ρεθύμνου μέσα από τα Αρχεία του» (2013). Επίσης, έχει εργαστεί στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών και σε ερευνητικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Κρήτης. Διδάσκει σε σχολεία της Δημόσιας Εκπαίδευσης. Το βιβλίο του «Το Υγρόν Πυρ & η Συμβολή του στη Βυζαντινή Ισχύ» κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2013 από τον εκδοτικό οίκο Historical Quest.

Ο/Η Κωνσταντίνος Καρατόλιος έχει γράψει το βιβλίο:
Το Υγρόν Πυρ & η Συμβολή του στη Βυζαντινή Ισχύ
Κατηγορία: Εξαντλημένα

Για το Historical Quest έχει γράψει τα άρθρα:

Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.