Σύνδεση

Σύνδεση

Ελευθερία Σαραντινού

Η Ελευθερία (Λεύκη) Σαραντινού γεννήθηκε το 1984 στο Ρέθυμνο. Το 2005 αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα Ιστορίας-Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει πτυχίο Αρμονίας, Αντίστιξης και Δίπλωμα κλαρινέτου. Σήμερα ζει στην Κομοτηνή και ασχολείται με τη διδασκαλία της μουσικής τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική εκπαίδευση, καθώς και με τη μελέτη και τη διδασκαλία της ιστορίας.

Το βιβλίο «Λέων & Ημισέληνος» (Εκδοτικός Οίκος Historical Quest, Δεκέμβριος 2015), αποτελεί τη δεύτερη συγγραφική της προσπάθεια, μετά το «Χαμσίν – Ο Άνεμος της Ανατολής» (Εκδοτικός Οίκος Historical Quest, Δεκέμβριος 2014), το πρώτο της μυθιστόρημα, το οποίο εκτυλίσσεται στη δύση των Σταυροφοριών. Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο, τον Φίλιππο.

Ο/Η Ελευθερία Σαραντινού έχει γράψει το βιβλίο:
Θέματα Νεοελληνικής Ιστορίας
Κατηγορία: Σχολικά βιβλία

Φρουτοφίλοι
Κατηγορία: Παιδικά Βιβλία

Οι Σταυροί της Ρόδου
Κατηγορία: Λογοτεχνία

Λέων & Ημισέληνος
Κατηγορία: Λογοτεχνία

Χαμσίν - Ο Άνεμος της Ανατολής
Κατηγορία: Λογοτεχνία

Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.