Σύνδεση

Σύνδεση

Αντώνης Μυστριώτης

Ο Αντώνης Μυστριώτης είναι φυσικός. Απέκτησε το δίπλωμα του το 1980 από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το διδακτορικό του το 1986 από το Πανεπιστήμιο του Illinois at Urbana-Champaign, ΗΠΑ.

Έχει εργαστεί ως ερευνητής στην Ελλάδα, τις ΗΠΑ, την Ολλανδία και τη Γερμανία. Σήμερα εργάζεται ως ερευνητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το έργο του περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων με διεπιστημονικό χαρακτήρα, όπως η Υπολογιστική Στατιστική Φυσική, Υπολογιστική Φυσική Στερεάς Κατάστασης, Υπολογιστική Ρευστομηχανική, Πολυμερή και Βιογενή Πολυμερή. Έχει δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και διεθνή συνέδρια.

«Η Δημοκρατία στην αρχαία Αθήνα – Η Άνοδος: 507-450 π.Χ.», το οποίο εκδόθηκε τον Δεκέμβριο 2016, είναι η πρώτη του μελέτη σε ιστορικά θέματα. Ενδιαφέρεται πολύ για την Ιστορία και διαβάζει έργα που αναφέρονται σε όλες τις ιστορικές περιόδους. Στο παρόν βιβλίο επιχειρεί να εφαρμόσει στοιχεία της αναλυτικής ερευνητικής μεθοδολογίας που χρησιμοποιείται στις Φυσικές Επιστήμες για να διερευνήσει μια πολύ σημαντική ιστορική περίοδο.

Έχει γράψει το βιβλίο:
Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.