Σύνδεση

Σύνδεση

Christopher Berg

Ο Chris Berg είναι διδάκτωρ στην Εκπαίδευση στις Κοινωνικές Επιστήμες με αντικείμενο έρευνας την Εκπαίδευση & Διδασκαλία στην Ιστορία και την Ιστοριογραφία. Οι σπουδές του επίσης περιλαμβάνουν πτυχίο στην Παγκόσμια Ιστορία από το Sam Houston State University και τις Σπουδές στον Μεσαίωνα & την Αναγέννηση από το Thomas Edison College. Διδάσκει σε διάφορα κολλέγια και πανεπιστήμια των ΗΠΑ και είναι συγγραφέας ενός βιβλίου με θέμα την ιστορία της Βρετανικής αυτοκρατορίας με τίτλο «Small Island, Big History», που είναι διαθέσιμο στο Amazon.com. Έχει επίσης δημοσιεύσει ερευνητικά άρθρα και γενικής ιστορίας στο Journal of Elementary and Secondary Education, The Journal of Interdisciplinary Collaboration, The Institute for Historical Research's Reviews in History e-journal, και De Re Militari: A Publication of the Society of Medieval Military History.

Συμμετείχε στο συλλογικό έργο «Ξετυλίγοντας το Νήμα του Χρόνου», το οποίο εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο «Ηistorical Quest» τον Φεβρουάριο του 2017.

Για το Historical Quest έχει γράψει τα άρθρα:

Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.