Σύνδεση

Σύνδεση

Το Historical Quest συμμετέχει στην 21η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Οι Εκδ. Historical Quest συμμετέχουν φέτος στην 17η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Αρχαία Μακεδονία» της Carol J. King. Στο βίντεο που θα προβληθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 στις 17:00, μέσα από το κανάλι τόσο της ΔΕΒΘ όσο και των εκδόσεων Historical Quest στο Youtube, γίνεται μια συζήτηση γύρω από το ιστορικό πλαίσιο του βιβλίου, τη σημασία των ιστορικών βιβλίων για τη διαμόρφωση της συλλογικής μνήμης και το χτίσιμο ενός καλύτερου κοινωνικού μέλλοντος μέσα από τη γνώση της ιστορίας.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
Χριστίνα Δραγγανά, διπλωματούχος ξεναγός, υπεύθυνη επικοινωνίας Historical Quest,
Κυριακού Ιωάννα, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια

Ευχαριστούμε για το video τo blacklight.gr
Οργάνωση: Εκδόσεις HISTORICAL QUEST

Περισσότερα για την έκδοση:

Προβολή Λεπτομερειών
Σειρά: ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Συγγραφέας: Carol J. King
Μετάφραση: Κλεάνθης Ζουμπουλάκης
Υπεύθυνος Έκδοσης: Γιάννης Χρονόπουλος
Επιμέλεια Έκδοσης: Κλεάνθης Ζουμπουλάκης
Σελίδες: 736 χαρτί chamois 85gr., 42 ασπρόμαυρες εικόνες, 3 χάρτες
Διαστάσεις: 14Χ20
ISBN: 978-618-5088-56-9
Έτος Έκδοσης: Αθήνα, Σεπτέμβριος 2020
Εκδόσεις: Historical Quest: Μαυρομιχάλη 51, Αθήνα, ΤΚ. 10680

 

Η ΔΕΒΘ αποτελεί κορυφαίο ετήσιο σημείο συνάντησης για εκδότες, συγγραφείς, βιβλιόφιλους και επαγγελματίες του κλάδου. Η ΔΕΒΘ είναι η μόνη Διεθνής Έκθεση Βιβλίου που πραγματοποιείται στην Ελλάδα αποτελώντας ένα πολιτιστικό σταυροδρόμι μεταξύ Ευρώπης, Βαλκανίων, Μεσογείου και Μέσης Ανατολής. Στα δεκατέσσερα χρόνια λειτουργίας της, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον σημαντικούς πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας με διεθνή αναγνώριση, ενώ από το 2006 είναι μέλος του «κλαμπ Διεθνών Εκθέσεων Βιβλίου» και συμμετέχει στις ετήσιες επαγγελματικές συναντήσεις που οργανώνει η ΔΕΒ Φραγκφούρτης.

Περισσότερα για τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: thessalonikibookfair.gr

17η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

 
 
 
 
 
 
 

Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.