Σύνδεση

Σύνδεση

Historical Quest

Το Historical Quest, το μοναδικό ηλεκτρονικό συνδρομητικό περιοδικό για την ελληνική και παγκόσμια ιστορία στο ελληνικό διαδίκτυο, αναδεικνύει σε κάθε τεύχος του γνωστές και άγνωστες πτυχές ιστορικών γεγονότων από την αρχαιότητα έως τις ημέρες μας.  

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή (1922), 100 χρόνων από τους Βαλκανικούς Πολέμους (1912-13) και την απελευθέρωση της Μακεδονίας, αποφασίσαμε να διαθέσουμε τα τεύχη Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου ανοιχτά & εντελώς δωρεάν σε όλους τους αναγνώστες.

Ευελπιστούμε αυτή η κίνηση να αποτελέσει για παλιούς και νέους αναγνώστες του Historical Quest μια έμπνευση και ένα κίνητρο για τη διαρκή αποζήτηση και την υποστήριξη της ποιοτικής, ανεξάρτητης και αξιόπιστης καταγραφής της ιστορίας.


Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.