Σύνδεση

Σύνδεση

Gerda Banner Booking Hill

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 12.00 π.μ. ο εκδοτικός οίκος HISTORICAL QUEST / TALES QUEST σας προσκαλεί σ' ένα ταξίδι παρέα με τη Γκέρντα, τη φαλαινίτσα στους μεγάλους ωκεανούς. Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους φίλους στον πολυχώρο Booking Hill (Αγίας Βαρβάρας 66, Δάφνη) στην παρουσίαση του όμορφου παιδικού βιβλίου που μας έρχεται από τη μαγική Σλοβακία.

Ο Adrián Macho ζει και εργάζεται στη Μπρατισλάβα, την πρωτεύουσα της Σλοβακίας. Είναι ο δημιουργός της Gerda. Η δημιουργικότητα και οι τεχνικές της τέχνης τον συνοδεύουν από μικρός. Σπούδασε Κεραμική στο Γυμνάσιο στη Μόντρα. Πέρασε πολλά χρόνια δουλεύοντας ως γραφίστας σε διάφορες διαφημιστικές εταιρείες, με πιο πρόσφατα ως ελεύθερος επαγγελματίας. Το ταλέντο του ήρθε πραγματικά στο προσκήνιο όταν άρχισε να εργάζεται ως εικονογράφος. Αρκετά παιδικά βιβλία με εικονογραφήσεις του Adrián Macho έχουν γίνει best sellers στη Σλοβακία και έχουν λάβει υψηλή βαθμολογία από τους αναγνώστες. Το παιδικό βιβλίο Gerda, το συγγραφικό του ντεμπούτο, εκδόθηκε στην Τσεχία το 2018. Αυτή η ιστορία της μικρής φάλαινας εικονογραφήθηκε από τον συγγραφέα.

Από τον εκδοτικό οίκο Tales Quest κυκλοφορούν τα βιβλία του Adrián Macho: "Γκέρντα - η ιστορία μιας φαλαινίτσας" και "Γκέρντα - Μια ιστορία Θάρρους & Θάλασσας" (μετάφραση : Άννα Τσακαλίδου)


Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.