Σύνδεση

Σύνδεση

manos presentation

Μετά την πρώτη παρουσίαση για το βιβλίο «Μιχαήλ Μάνος (1898-1944) Η ζωή, το έργο και η θυσία ενός αληθινού πατριώτη» του Κώστα Αγγελή (Εκδόσεις «Historical Quest») που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Χαλάνδρι, ακολουθεί ακόμη μια εκδήλωση, αυτή τη φορά στην Κηφισιά. Η νέα παρουσίαση θα φιλοξενηθεί στο International School of Athens – ISA (Οδός Αρτέμιδος 42, πλατεία Κεφαλαρίου), την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 19.00. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η ζωή του Μιχαήλ Μάνου στην Κηφισιά του Μεσοπολέμου, στη διοίκηση του οικογενειακού ξενοδοχείου «Κόκκαρη» αλλά και το φιλανθρωπικό του έργο επί Κατοχής.

Θα μιλήσουν ο βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Θοδωρής Ρουσόπουλος, Ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης, ο απόγονος του ήρωα Γιώργος Μώρος και ο συγγραφέας Κώστας Αγγελής. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς Σταύρος Ζαπάντης και ο οικονομικός διευθυντής του ISA Φάνης Μαλακώντας, ενώ θα συντονίσει η δημοσιογράφος Έρικα Αθανασίου.


Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.