Σύνδεση

Σύνδεση

Διαγωνισμός για τα 3 Χρόνια από την ίδρυση του Historical QuestΤο Historical Quest γιορτάζει τα 3 χρόνια από την ίδρυση του στις 10 Μαρτίου 2014 και προσκαλεί όλους τους παλιούς και νέους του φίλους να γιορτάσουν μαζί του, μοιράζοντας... ιστορικά δώρα!

Συγκεκριμένα, από τις 10 μέχρι και τις 17 Μαρτίου 2014 μπορείτε να μπείτε στην Κλήρωση για να κερδίσετε 1.000 Μονάδες, με τις οποίες θα εξασφαλίσετε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο πλούσιο αρχείο του Historical Quest. Πώς? Πολύ απλά:

 

1) Κάντε Like στη Σελίδα μας στο Facebook 

2) Ακολουθήστε μας στο Twitter
(και, γιατί όχι, πείτε μας και ένα
χρόνια πολλά αν θέλετε)

 3) Γραφτείτε στο Newsletter του Historical Quest
με το όνομα που χρησιμοποιείτε στο Facebook ή στο Twitter σας.

Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος-η στο Newsletter μας, δε χρειάζεται να γραφτείτε ξανά. Στην κλήρωση θα αναδειχθούν πέντε νικητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό με τον παραπάνω τρόπο και πέντε νικητές από τους συνδρομητές που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο newsletter μας. Φυσικά, η πρόσκληση στη διαδικτυακή παρέα μας στο Facebook και στο twitter ισχύει για όλους!

Η κλήρωση θα λάβει χώρα στις 19 Μαρτίου 2014, στην εκδήλωση για τα 3 χρόνια από την ίδρυση του Historical Quest, στο Βιβλιοπωλείο "Επί Λέξει" (Ακαδημίας 32, Αθήνα).

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να γιορτάσουμε μαζί 3 χρόνια γεμάτα με ποιοτικά ιστορικά άρθρα και βιβλία, να συζητήσουμε για την ιστορία στο δημόσιο λόγο και στο διαδίκτυο καθώς και τις γενικότερες εξελίξεις στην ιστοριογραφία και φυσικά να γνωριστούμε καλύτερα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και τα λέμε από κοντά στις 19 Μαρτίου, όπου 10 τυχεροί φίλοι μας θα ακούσετε και το όνομά σας στην κλήρωση!

 

Οι νικητές του Διαγωνισμού:

 ΕΛΕΝΗ Μαιρα
 Χριστίνα Σαφακα Θεμιστοκλής Σακκάς
 ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Isavella Benekou
 Giwtakatsidhma Rebbeka Papadopoulou
 ΑΝΤΩΝΗΣ Maria Stefatou

 


Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.