Σύνδεση

Σύνδεση

Χριστουγεννιάτικες Προσφορές Historical QuestΔώρα από τον Άγιο Βασίλη, από τους γονείς στα παιδιά, από τις γιαγιάδες και τους παππούδες στα εγγόνια, από τους νονούς στα βαφτιστήρια, από τους φίλους και τους συγγενείς. Τα βιβλία του Εκδοτικού Οίκου Historical Quest είναι το τέλειο δώρο που ψάχνετε και θα αγαπήσουν όλοι! Αυτές τις γιορτές κάντε δώρο ένα βιβλίο των εκδόσεων Historical Quest και επωφεληθείτε των χριστουγεννιάτικων προσφορών μας!

 

Χριστουγεννιάτικες Προσφορές Historical Quest

Με κάθε παραγγελία βιβλίου ή βιβλίων των εκδόσεων Historical Quest μέσα από την ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιώντας το σύστημα ασφαλών συναλλαγών του Paypal, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν 50 μονάδες (αξίας 3 ευρώ) για να διαβάσετε 5 άρθρα της προτίμησης σας απ’ το ηλεκτρονικό περιοδικό του Historical Quest.
Απαραίτητη προϋπόθεση, φυσικά, να δημιουργήσετε δωρεάν ένα λογαριασμό στο Historical Quest, ώστε να σας αποδώσουμε τις μονάδες μετά την αγορά του βιβλίου ή των βιβλίων της επιλογής σας.

Αγορά Βιβλίων

Φυσικά, για όσους δεν αντέχουν να «περιμένουν τον ταχυδρόμο», τα βιβλία των εκδόσεών μας διατίθενται και στα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία της χώρας.

{slide=Πού θα βρείτε τα βιβλία μας}

Και για όσους θέλουν να μας γνωρίσουν και από κοντά:
Κεντρική Διάθεση: Εκδόσεις Historical Quest, Χρυσηΐδος 66, Ίλιον, Αθήνα
Τηλ. : 210 2611832

{/slide}

 Κερδίστε Χ2 Μονάδες

Επιπλέον, για σας που προτιμάτε την e-ανάγνωση, αυτές τις γιορτές γεμίστε με άρθρα του Historical Quest το χριστουγεννιάτικο καλάθι σας ή το καλάθι των αγαπημένων σας και το Historical Quest θα σας γεμίζει μονάδες! Διότι την περίοδο των Χριστουγέννων με κάθε νέα αγορά Μονάδων που κάνετε το Historical Quest σας διπλασιάζει τις μονάδες εντελώς δωρεάν! Απλά προμηθευτείτε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα πλάνα μονάδων και ο λογαριασμός σας θα γεμίσει αυτόματα με τις διπλάσιες μονάδες απ’ αυτές που αγοράσατε.

Αγορά Μονάδων

 

Αυτά τα χριστούγεννα γιορτάστε μαζί μας, κερδίστε Μονάδες και υποδεχτείτε πιο... "διαβασμένοι" τη νέα χρονιά!

 

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2014.

 

{nomultithumb}


Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.