Σύνδεση

Σύνδεση

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σας προσκαλεί στις παρουσιάσεις που θα γίνουν μεταξύ 29 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου στην Πελοπόννησο ως ακολούθως: Το πρόγραμμα παρουσιάσεων έχει ως ακολούθως:

 

Πόλη Ημερομηνία Εκδήλωσης Ώρα Εκδήλωσης Χώρος Εκδήλωσης

Πάτρα 29 Οκτωβρίου 2012 6:30 μμ Ξενοδοχείο Βυζαντινό (Ρήγα Φεραίου 106)

Καλαμάτα 31 Οκτωβρίου 2012 6:30 μμ Ξενοδοχείο Elektra (Ψαρών 152 & Μπουμπουλίνας)

Τρίπολη 1 Νοεμβρίου 2012 6:30 μμ Ξενοδοχείο Μαίναλον (Πλατεία Άρεως)

Ναύπλιο 2 Νοεμβρίου 2012 6:30 μμ Ξενοδοχείο Amalia (Οδός Αμαλίας, Νέα Τίρυνθα)

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων θα γίνει αναφορά στην αναγνώριση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ισότιμο και ομοταγές προς τα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στα προγράμματα και κόστος σπουδών, τη στέγαση φοιτητών και τη διαδικασία εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο. Κατά τις παρουσιάσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να υποβάλουν την αίτηση εισδοχής τους.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι επίσημα εγγεγραμμένο στο μητρώο Πανεπιστημίων του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου του Κράτους και προσφέρει πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα πτυχιακού (Bachelor Degree), μεταπτυχιακού (Master Degree) και διδακτορικού (Ph.D) επιπέδου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γραφείο Εισδοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και 00357-22-713000 & 00357-22-713001.


Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.