Σύνδεση

Σύνδεση

mothers dark ages new release

Φίλες και Φίλοι, με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε τη νέα έκδοσή μας, ένα πολύ όμορφο βιβλίο από την Ιταλία, το "Μητέρες στον Μεσαίωνα: Έξι ιστορίες αξιοθαύμαστων γυναικών", Maria Giuseppina Muzzarelli. Ένα βιβλίο τόσο ταιριαστό στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αφιερωμένο στη μητρική αγάπη και στοργή, αφιερωμένο στη γυναίκα. Με την έκδοση αυτή συνεχίζεται η εξαίρετη συνεργασία μας με τον μεγάλο εκδοτικό οίκο Editori Laterza και προσθέτουμε ακόμη ένα ενδιαφέρον βιβλίο στον κατάλογο μας για την ιστορία της "Μεσαιωνικής Ευρώπης" και της "Νεότερης Ευρώπης". Υποσχόμαστε πως θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά ακόμη υπέροχα βιβλία αυτού του εκδοτικού οίκου στην Ελλάδα.

Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα το βιβλίο "Μητέρες στον Μεσαίωνα" της Maria Giuseppina Muzzarelli, όπως επίσης και τα βιβλία άλλων διακεκριμένων συγγραφέων από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας.


Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.