Σύνδεση

Σύνδεση

agatha evangelia 02 

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, ώρα 10.30 π.μ., στο φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου "Βιβλιοχώρα" (Πλακιας Ρεθύμνου), η Ευαγγελία Ορφανουδάκη (παιδαγωγός και επαγγελματίας αφηγήτρια) και οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι των εκδ. TALES QUEST βοήθησαν όλοι μαζί με μεγάλη επιτυχία την Αγάθα, τη μικρή μάγισσα να λύσει κάθε απορία της για τον κόσμο των ανθρώπων.

Εάν είστε περίεργοι να μάθετε τι απασχολεί και προβληματίζει την Αγάθα τότε αποκτήστε το βιβλίο "Η Αγάθα, Η Περίεργη Μαγισσούλα" και ίσως δείτε στο τέλος μ' άλλη ματιά τον κόσμο των ανθρώπων!

"Αγάθα, η περίεργη μαγισσούλα" | κείμενα Linda Pacourková εικονογράφηση Katarina Kratochvílová μετάφραση Anna Tsakalidou |

* Το βιβλίο "Αγάθα, Η Περίεργη Μαγισσούλα", Linda Pacourková, μεταφράστηκε από τα Τσεχικά στα Ελληνικά και κυκλοφορεί από τον εκδ. οίκο TALES QUEST.

* Το βιβλίο κυκλοφορεί με την υποστήριξη του Τσεχικού Κέντρου Αθήνας.


Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.