Σύνδεση

Σύνδεση

Historical Quest

Συμπληρώνοντας 9 χρόνια λειτουργίας του Εκδοτικού Οίκου κι έχοντας επιτελέσει στο μεταξύ το πρώτο ηλεκτρονικό συνδρομητικό περιοδικό ιστορικού περιεχομένου στο ελληνικό διαδίκτυο, το νέο Historical Quest συνεχίζει την ανοδική πορεία του ανταποκρινόμενο στις νεότερες επιταγές της τεχνολογίας και πλέον σας υποδέχεται με νέο πρόσωπο, νέες λειτουργίες και φυσικά νέα βιβλία!

Οι σημαντικότερες αλλαγές που σας επιφυλάσσει το νέο Historical Quest είναι:

  • Η δυνατότητα online παραγγελίας των βιβλίων μας! Πλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να παραγγέλνετε βιβλία απ' ευθείας μέσα από τη σελίδα τους, χρησιμοποιώντας είτε Paypal για την online αγορά τους είτε τις πιο "παραδοσιακές" μεθόδους πληρωμής (κατάθεση σε τράπεζα, αντικαταβολή κ.λπ.). Και μην ξεχνάτε: Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ, σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά!

Δείτε τα Βιβλία μας

 

  • Η απελευθέρωση όλου του (μέχρι πρότινος συνδρομητικού) αρχείου δημοσιεύσεων. Μια μεγάλη συλλογή άρθρων, από έγκριτους ιστορικούς και επιστήμονες, που καλύπτει χρονικά μια θεματολογία από την αρχαία Ελλάδα μέχρι τον 21ο αιώνα, σας περιμένει να την ανακαλύψετε!

Δείτε τα Άρθρα μας

 

  • Το νέο περιβάλλον πλοήγησης με ριζικό επανασχεδιασμό, φιλικό προς τις φορητές συσκευές (tablets, smartphones) αλλά και σε ΑμΕΑ, υιοθετώντας τις διεθνώς αναγνωρισμένες κατευθυντήριες γραμμές Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1.

 

Φυσικά, οι αλλαγές και οι βελτιώσεις στο Historical Quest δεν σταματούν εδώ... Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στις σελίδες του και να ανακαλύψετε την εμπειρία και τις "εκπλήξεις" που κρύβει ο σύγχρονος δικτυακός τόπος του Εκδοτικού Οίκου μας!

 

valid htmlvalid css wcag2AAA valid 

Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.