Σύνδεση

Σύνδεση

Dourgouti Island Hotel

Φεστιβάλ Δουργουτίου, 27 – 28 Σεπτεμβρίου: Δύο μέρες γεμάτες δράσεις για μικρούς και μεγάλους εξερευνητές περιμένουν το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου, όσους και όσες επισκεφθούν το Φεστιβάλ Δουργουτίου.Στις δύο κεντρικές πλατείες και τα άδεια καταστήματα της περιοχής θα φιλοξενηθούν πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις – θέατρο, χορός, capoera, περίπατοι, εκθέσεις, αφηγήσεις, εγκαταστάσεις, performance κ.α. – με τη συμμετοχή 35 τοπικών φορέωνκαι συλλογικοτήτων, καθώς και κατοίκων και φίλων της περιοχής από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Dourgouti Island Hotel, που διοργανώνει η ομάδα παραστατικών τεχνών «Όχι Παίζουμε / UrbanDigProject» στο Δουργούτι του Νέου Κόσμου, μια από τις πιο παραγνωρισμένες γειτονιές της Αθήνας.

Από τον Αύγουστο του 2014 έως τον Ιούνιο του 2015, μέσα από 12 δράσεις μαζί με περισσότερες από 50 ομάδες, οι διοργανωτές της πρωτοβουλίας στοχεύουν στην ανάδειξη της περιοχής και την εξοικείωση ενός ευρέος κοινού με την ιστορία και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της.

Χορηγός Επικοινωνίας: ΝΕΡΙΤ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dourgouti.gr ή τη
σελίδα του φεστιβάλ στο facebook www.facebook.com/dourgoutiislandhotel


Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.