Σύνδεση

Σύνδεση

Θέατρο Απόλλων, Σύρος

Το animasyros 7.0, το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ και Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων, που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 5 Οκτωβρίου στην Ερμούπολη της Σύρου, υπόσχεται να μας εντυπωσιάσει με ένα δυναμικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στο ιστορικό θέατρο Απόλλων που γιορτάζει τα 150 χρόνια του, αλλά και σε υπαίθριες προβολές στην εμβληματική πλατεία του Δημαρχείου.

Eκτός από τις πρεμιέρες στο διεθνές διαγωνιστικό και φοιτητικό του τμήμα, ανυπομονούμε και για τα αφιερώματα του φεστιβάλ, που φέτος εστιάζουν στο πώς η κουλτούρα του animation αποτυπώνει τις γυναίκες και την ισότητα των δύο φύλων. Όσοι δεν τα καταφέρουμε, το animasyros φέτος θα παρέχει υπηρεσίες βασισμένο στις νέες τεχνολογίες. Από το ανακαινισμένο σ' αυτό τον τομέα, θέατρο Απόλλων θα πραγματοποιούνται αναμεταδόσεις αρκετών προβολών μέσω live streaming!

Πηγή: www.enlefko.fm


Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.