Σύνδεση

Σύνδεση

Μόνιμες Στήλες

Οι Μόνιμες Στήλες αποτελούσαν μια ενότητα του μηνιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού που εξέδιδε το Historical Quest. Σε αυτή, διατίθονταν μια σειρά από άρθρα για την τέχνη, τη φιλμογραφία, την κίνηση στον χώρο του βιβλίου και τον αθλητισμό ειδωμένο σε ιστορικά πλαίσια. Πλέον, μεγάλο μέρος του υλικού αυτής της ενότητας διατίθεται για λόγους αρχείου, ενώ εντάσσεται σε αυτή και η ενότητα "Σαν Σήμερα", η οποία φιλοξενεί σημαντικά πρόσωπα και γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας σε μορφή χρονολογίου.

Υποκατηγορίες

Mια στήλη που παρουσιάζει στον αναγνώστη το ταξίδι των λέξεων στον ιστορικό χρόνο και χώρο.

Σε αυτή τη στήλη αναδεικνύονται θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες που αξίζει να δείτε.

Αυτή η στήλη φιλοξενεί σημαντικά πρόσωπα και γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας σε μορφή χρονολογίου. Ιστορικά γεγονότα που άλλαξαν το μέλλον των ανθρώπων, σημαντικές στιγμές στον άξονα του χρόνου, η γέννηση ή ο θάνατος μεγάλων προσωπικοτήτων που διαμόρφωσαν την ιστορική εξέλιξη της πολιτικής, των τεχνών, του πολιτισμού και των επιστημών. 

Γιατί, αν πράγματι έχει αξία η γνώση της ιστορίας, τότε ένα χρονολόγιο είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για να θυμόμαστε πώς φτάσαμε έως εδώ, λίγα βήματα κάθε ημέρα.

Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.