Σύνδεση

Σύνδεση

Alan Pritchard

Ο Alan (Alphie) Pritchard γεννήθηκε στο Kings Cross, Λονδίνο το 1948, σε μια δύσκολη και σκληρή περιοχή. Αν δεν ήσουν μέλος μιας συμμορίας έπρεπε να βρεις έναν τρόπο να επιβιώσεις. Ήταν μέλος μιας τέτοιας συμμορίας σε νεαρά ηλικία. Δεν τ' άρεσε το σχολείο. Όταν ήταν μαθητής ξόδεψε τον περισσότερο χρόνο του στις μεγάλες αίθουσες του British Museum, μαγεμένος από τους κόσμους και τις ιστορίες του.

Ήθελε να ζήσει τη ζωή στο έπακρο και αναμίχθηκε στα underground κινήματα του '60 και του '70. Έγινε μέλος διάφορων αριστερών οργανώσεων και αναρχικών καλλιτεχνικών κινημάτων της εποχής. Στη συνέχεια έλαβε μέρος στις προσπάθειες του Oval House, ενός ριζοσπαστικού θέατρου στο νότιο Λονδίνο. Το 1990, πήρε το πτυχίο του στην Πολιτισμολογία και κατόπιν έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστοριογραφία.

Σήμερα, διευθύνει έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που ασχολείται με την καταπολέμηση των συνεπειών της κατάθλιψης και τη στήριξη όσων πάσχουν απ' αυτή. Δίνει διαλέξεις για τη Φιλοσοφία, την Ιστορία και τη Ψυχανάλυση και αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.