Σύνδεση

Σύνδεση

Πάρις Σαϊτάνης

Ο Παρσκευάς (Πάρις) Σαϊτάνης γεννήθηκε στην Λάρισα το 1983. Σπούδασε Μάρκετινγκ στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεα, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο Universidad Carlos III de Madrid (UC3M) με θέμα «Διεθνές Εμπόριο». Με την συγγραφή άρχισε να ασχολείται στην εφηβεία. Τα ερεθίσματα του είναι κυρίως γενικού ιστορικού περειχομένου.

Είναι παντρεμένος με Βιετναμέζα και με την οικογένεια του μοιράζεται τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα (Ελλάδα) και στο Ανόι (Βιετνάμ), απ’ όπου αντλεί μέρος των ιστοριών που εξιστορεί και αφορούν απλούς καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ακριβώς τις ίδιες λύπες και χαρές με τους ανθρώπους που όλοι γνωρίζουμε στην καθημερινότητα μας, με τη μόνη διαφορά ότι διαβιούν σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου.

Έχει γράψει συνολικά τρία βιβλία και το «Ημερολόγιο Αποικίας» είναι το πρώτο βιβλίο του, το οποίο κυκλοφορεί από τον Εκδοτικό Οίκο HISTORICAL QUEST  (Σεπτέμβριος, 2019). Το "Ημερολόγιο Αποικίας" είναι ένα συναρπαστικό ιστορικό μυθιστόρημα που αφηγείται, με φόντο το τέλος της Γαλλικής Ινδοκίνας, βίους παράλληλους τραγικών ηρώων μιας άλλης εποχής!

 

Ο/Η Παρασκευάς Σαϊτάνης έχει γράψει το βιβλίο:
Το Ημερολόγιο μιας αποικίας
Κατηγορία: Λογοτεχνία

Τα Cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Historical Quest αποδέχεστε τη χρήση Cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου.