Εγγραφή στο Historical Quest

Με τη δημιουργία ενός λογαριασμού στο Historical Quest αποκτάτε τη δυνατότητα να προμηθεύεστε Mονάδες (Credits) και να τις εξαργυρώνετε στην ανάγνωση των ανάλογων άρθρων.

Με τo άνοιγμα λογαριασμού στο Historical Quest δεν αποκτάτε ελεύθερη πρόσβαση στα άρθρα, αλλά είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα για την ολοκλήρωση της αγοράς άρθρων.

Κάθε άρθρο κοστίζει 10 Μονάδες, τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε με μόλις 1 ευρώ. Ωστόσο, όσες περισσότερες Μονάδες προμηθεύεστε, τόσο περισσότερο πέφτει το ανάλογο κόστος, αφού π.χ. με μόλις 2 ευρώ αποκτάτε 30 μονάδες.

Το σύστημα αγοράς Μονάδων ισχύει για τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ενότητα του Αρχείου και στις αντίστοιχες υποκατηγορίες. Τα άρθρα που ανήκουν στις Μόνιμες Στήλες είναι δωρεάν και ελεύθερα προς ανάγνωση για όλους τους επισκέπτες του Historical Quest.

Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με το λογαριασμό σας. Το όνομα χρήστη θα αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουμε καταχωρημένη.

Αγορά Μονάδων

Αποκτήστε τώρα Μονάδες για να διαβάσετε
το πλήρες περιεχόμενο των άρθρων
της επιλογής σας!

12 Μονάδες = 1 Ευρώ

30 Μονάδες = 2 Ευρώ

50 Μονάδες = 3 Ευρώ

100 Μονάδες = 5 Ευρώ

200 Μονάδες = 8 Ευρώ

250 Μονάδες = 10 Ευρώ

430 Μονάδες = 20 15 Ευρώ

650 Μονάδες = 30 20 Ευρώ

 *Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23%

Διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου
του Historical Quest


Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία σχετικά με τη Συνδρομή στο Historical Quest, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.