Αυτοί που ονειρεύονται την ημέρα αντιλαμβάνονται πολλά πράγματα που διαφεύγουν από αυτούς που ονειρεύονται μόνο τη νύχτα
'Εντγκαρ 'Αλλαν Πόε, 1809 - 1849

Διαφημιστείτε σε μας

Είμαστε μία ομάδα 25 ιστορικών, έγκριτων και καταξιωμένων στον χώρο μας, με το συγγραφικό μας έργο να συναντάται σε βιβλία, σε έντυπα ιστορικά περιοδικά, ένθετα ιστορικά περιοδικά κυριακάτικων εφημερίδων κ.α.. 

Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που καταφέρνει να συναγωνίζεται σε ποιότητα αντίστοιχα περιοδικά της Μεγ. Βρετανίας και των ΗΠΑ., ακολουθώντας διεθνή πρότυπα που συμβαδίζουν με τις τελευταίες εξελίξεις τόσο σε εμπορικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

Δεν θα θέλαμε να ακουστεί αλαζονικό, αλλά θεωρούμε ότι η ιστοσελίδα μας είναι μια από τις κορυφαίες στο είδος της σε σχέση όχι μόνο με τα αντίστοιχα ελληνικά εγχειρήματα αλλά και του εξωτερικού.

Έτσι λοιπόν, σας προσκαλούμε να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας, αποκτώντας την ευκαιρία να προσεγγίσετε ένα ευρύ και σταθερά αυξανόμενο αναγνωστικό κοινό.

Για πληροφορίες σχετικά με την προοπτική διαφήμισης μέσα από τον ιστότοπό μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα διαφημίσεων.

Σαν Σήμερα

Καμία επέτειος σήμερα

Διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Απορρήτου
του Historical Quest


Διαφημιστείτε στο Historical Quest